Kävijöille

Messut avoinna

to 18.5. klo 10-18
pe 19.5. klo 10-18
la 20.5. klo 10-16

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä tai rekisteröitymällä paikan päällä.

Mikäli et halua rekisteröityä, sisäänpääsymaksu on 20 euroa.

Ennakkorekisteröidy

Messualueen kartta

Katso messualueen kartta tästä.

Ohjelma

Katso messujen ohjelmaa tästä.

Näytteilleasettajat

Messujen näytteilleasettajalista näet tästä.

Ammattimessujen hyödyntämisestä veroetua yritykselle

Yritysten kannattaisi käyttää ammattimessuja nykyistä enemmän hyödyksi henkilöstönsä koulutuksissa. Harva tietää, että verottaja kannustaa yrityksiä tähän ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä.

Koulutusvähennys koskee kaikkia elinkeino- tai maataloustoimintaa harjoittavia työnantajia.

Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia.

Lue lisää.

Sijainti

Kuljetus 2017 -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, sisäänkäynnit Uno Savolan katu 8, Schaumanin Puistotie 18 tai kävellen, keskustan puolelta tullessa Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.

Kulkuyhteydet ja ajo-ohjeet Paviljongille

Katso Paviljongin kulkuyhteydet ja ajo-ohjeet.

KÄVIJÄPYSÄKÖINTI ja BUSSIRYHMÄT

Paviljongin pysäköintitilat ovat rajalliset, joten messukävijöitä kehotetaan tulemaan messuille joko yleisillä kulkuneuvoilla tai käyttämään hyväkseen Kuljetus 2017 -messujen veloituksetonta etäparkkia, joka sijaitsee Killerin raviradalla, osoite: Vesangantie 24. Kaupungin sisääntuloväylillä on opasteet etäparkkiin, josta on jatkuva bussiliikenne (veloitukseton) Paviljongin sisäänkäyntien läheisyyteen  ja takaisin. Käytössä ovat myös Jyväskylän keskustan pysäköintitalot, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Ydinkeskustasta pääsee katettua kävelysiltaa pitkin suoraan Paviljongin sisäänkäynnille.

Bussiryhmille on järjestetty ohjaus kävijöiden jättö- ja noutopisteeseen, katso kartta bussipisteen sijainnista tästä. Bussit on siirrettävä Killerin etäpysäköintialueelle tapahtuman ajaksi!
Killerin etäpysäköintipisteen bussiterminaalina Paviljongin päässä toimii P3-alue, B-hallin takana (kartta tässä). 

Lähestymisreittejä Killerille: GPS-koordinaatit: EUREF-FIN maantieteelliset (~WGS84) Lat. 62.24571, Lon. 25.674944

Oulusta ja Laukaasta tulevat: Seurataan viitoitusta Laajavuoreen, suorin reitti on ajaa Laukaalta tulevaa tietä 637 kaupungin halki (Nisulankatua ja Rajalankatua) Savelan kaupunginosaan saakka, josta käännytään oikealle kohti Kypärämäkeä ja Killeriä.

Kuopiosta ja Mikkelistä tulevat: Suositeltavat reitit ovat ajaa joko samaa reittiä Laukaasta tulevien kanssa (kts. yläpuolelta) taikka Rantaväylää pitkin kohti Tamperetta, kunnes saavutaan Keljonkeskukselle, josta käännytään kohti Poria (tienumero 23). Ajetaan n. 5 km ja valitaan ramppi oikealle ja rampin jälkeen käännytään taas oikealle Vesangantielle.

Tampereelta tulevat: Ajetaan moottoritieltä kohti Keljonkeskusta, josta jatketaan edelleen kohti Poria (tienumero 23). Ajetaan n. 5 km ja valitaan ramppi oikealle ja rampin jälkeen käännytään taas oikealle Vesangantielle.

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Katso vapaiden pysäköintipaikkojen määrä P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2.

Google Maps

googlemaps

Katso suurempi kartta

Paviljongin opaskartta

Paviljonki_pysakointi

Avaa opaskartta erilliseen ikkunaan


Ravintolapalvelut

Kahvihetkeen tai pieneen nälkään

A-hallin Fabriikki – sekä D-hallin Fiilinki -ravintoloissa on tarjolla sekä kahvila ja baari-palvelut, että isommankin nälän taittavia street food annoksia (hodari, makkaraperunapaistos tai kanaleipä).

Makkaraperunathodari

Kunnon lounaalle

Paviljonki Ravintoloiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy vatsantäytettä myös isompaankin nälkään.

Messulounas päivittäin Ravintola Fanerissa (3. krs) hintaan 12,90
Lounas sisältää salaattipöydän antimet (3 erilaista), leivän ja levitteen, jääveden, lämpimän liharuoan lämpimillä lisäkkeillä sekä kahvi/tee.
Fanerin päivittäiset lounaslistat näet tästä.

Lounas päivittäin Trattoria aukion (1. krs.) ravintolassa hintaan 10,90 €
Business lounas päivittäin Trattoria aukion (2. krs.) ravintolassa hintaan 28.50 €
Business lounaan hintaan sisältyy salaattibuffet, lämmin pääruoka (2 vaihtoehtoa) sekä jälkiruoka.
Trattoria aukion päivittäiset lounaslistat näet tästä.

Trattoria aukio -ravintola sijaitsee Solo Sokos Hotel Paviljongissa messualueen sisällä.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Kuljetus-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.